neděle 19. června 2022

Týden od 20.června do 26. června L.P. 2022.

Intermezzo - zpracovávání a vstřebávání zážitků a událostí uplynulých týdnů / příprava na další kroky a impulsy / shromažďování dalších informací, rozhovory, hledání spojenců, spojování sil a přeorientování / rodina, domácnost a domov nabývají na důležitosti. 

Astrologické konstelace slibují tento týden oddech. Nálada je dynamičtější, uvolněnější a otevřenější a je snazší oslovit ostatní, navázat nové kontakty nebo vznést dotaz. Je tedy vhodná doba udělat vše, co bylo v minulých týdnech zanedbáno.

Neformální rozhovory, diskuse a hravé výměny názorů mohou oživit a povzbudit, možný je i flirt. V poněkud vážnější rovině lze zahájit nebo pokračovat v jednáních o smlouvách a z této energie těží i otevřená konverzace o nových nápadech nebo již rozpracovaných projektech. Pokud otevřeně hovoříte o svých přáních, záměrech a cílech, máte velkou šanci najít podporu nebo společníky pro projekt. Konstelace jsou také ideální k zamyšlení a vyrovnání se s událostmi a zážitky uplynulých týdnů. Výměnou s ostatními můžete získat další informace o tématu a vyrovnat se s tím, co se odehrává.

V konkrétní rovině se zaměřme na pohyb, sport, výkonnost, asertivitu a otázky sebeprosazení. Konstelace upřednostňují činnosti, které spočívají ve vědomé a cílevědomé práci na dosažení něčeho konkrétního. Někdy jde také o otázku, jak nejlépe dosáhnout požadovaného cíle. Ti, kteří spoléhají na sílu a vůli a nevyhýbají se konfrontaci, mohou mít stejný prospěch jako ti, kteří postupují chytře, obratně a šarmantně.

Ale také v oblasti společenských kontaktů, médií, vzdělávání, obchodu a dopravy by se toho v těchto dnech mělo odehrávat opravdu hodně. Ti, kteří se v těchto oblastech angažují a jsou otevřeni novým myšlenkám a informacím, se mohou těšit na inspirativní setkání a rozhovory a případně se také přiblížit k naplnění své vize. Se začátkem astronomického léta 21. června nabývají na významu oblasti rodiny, domova, bydlení a společenství, stejně jako svět pocitů. S tím souvisí také rostoucí potřeba sounáležitosti a bezpečí a tendence k introspekci a sebereflexi. Využijte čas a energii, které máte k dispozici, k tomu, abyste se ze zkušeností, které jste získali, poučili pro budoucnost. Pěstujte své kontakty a udělejte něco dobrého pro sebe. Můžete také nechat svou duši volně poletovat a užívat si lehkost bytí. Pak budete dobře připraveni na důležité podněty a výzvy, které vás čekají v následujícím týdnu.

Na druhou stranu ti, kteří v poslední době vynaložili mnoho energie na to, aby se chránili před nepříjemnými, obtížnými nebo bolestivými zážitky nebo se jim vyhýbali, mohou nyní zažít, že dočasné uvolnění umožňuje, aby se na povrch dostaly dříve potlačené pocity a s nimi spojené impulsy. Pak lze očekávat události, zážitky a reakce, které odpovídají konstelacím uplynulých týdnů.

Týden začíná klidně a rozvážně. Touha po odpočinku od každodenního života je v pondělí velká, stejně tak jako roztěkanost. Proto nemusí být snadné soustředit se na určitý úkol. V ideálním případě si můžete víkend trochu prodloužit a věnovat se v pondělí tématům, která vás inspirují a oslovují. Hudební aktivity jsou stejně vhodné jako aktivity ve vodě a u vody, se zvířaty nebo v přírodě - ideálně společně s lidmi, které máte rádi.

V úterý nastává letní slunovrat, Slunce dosáhne svého nejsevernějšího bodu a vrcholu na severní polokouli v 11:14 středoevropského času. Po tomto nejdelším dni v roce se budou dny opět pomalu zkracovat. Úterý a středa přinášejí také změnu energií a vnímavosti. Na jedné straně je jasně patrná potřeba bezpečí a sounáležitosti, zároveň se objevuje touha být aktivní a něco dělat, ale také tendence k impulzivnímu chování charakterizovanému silnými emocemi se přihlásí o své slovo. Proto jsou tyto dva dny sotva vhodné pro projekty a úkoly, které vyžadují velkou trpělivost a klid. Ti, kteří hledají odpočinek a relaxaci, si pravděpodobně také nepřijdou na své. V oblibě jsou však činnosti, ve kterých můžete prokázat osobní nasazení a obětavost. Nejlepší je věnovat se v těchto dnech tématům, která vás zajímají. Pak budete těžit z velkého množství dynamiky. V každém případě dbejte na dostatek pohybu.

Od čtvrtka nabývají na významu vztahy a kontakty ve všech podobách. Zároveň se zvyšuje touha nebo ochota setkávat se a vyměňovat si zážitky a informace s ostatními. Od čtvrtečního poledne, ale zejména v pátek a v sobotu, je silná potřeba potěšení a smyslných zážitků. V ideálním případě budete mít příležitost nebo si uděláte čas na to, abyste společně s ostatními oslavovali a užívali si krásných věcí v životě. Jen si dejte pozor, abyste to nepřehnali.

V neděli vrcholí potřeba lehkého hraní, zejména v kontaktu a komunikaci s ostatními. Radost z bezstarostného a odlehčeného bytí a konání je velká, stejně jako touha po flirtování, grilování a podobných setkáních a večírcích. Užívejte si toho, co se vám nabízí, nejlépe v kruhu přátel, příbuzných nebo kolegů.

Tolik Verena Bachman v Astrodata.com. https://astrodata.com/Aktuell/Wochenhoroskop .




Žádné komentáře: